Wachtwoord vergeten?

50 jaar Bonusan

05-09-2016

50 jaar Bonusan: uitnodiging congres ‘Intermittent Living’ 

“De mens heeft over de gehele breedte meer afwisseling nodig, voor een gezonder, langer en intelligenter leven”

Samen met onze gezondheidsprofessionals bewijzen we al vijf decennia lang dat er meer mogelijk is met voeding, beweging en suppletie dan men denkt. Om dit te vieren, organiseren we op 5 november aanstaande een groots jubileumcongres over Intermittent Living. Hierbij willen we graag alle gezondheidsprofessionals van harte uitnodigen! 

Hoofdsprekers zijn de bekende neuropsycholoog Eric Scherder, Leo Pruimboom en Frits Muskiet. Zij zullen het onderwerp Intermittent Living elk vanuit hun eigen wetenschappelijke expertise belichten. Margo Peinemann, Tom Fox en Thomas D’Havé zorgen voor de broodnodige afwisseling met informatieve breakoutsessies over diverse onderwerpen. Olympisch roeikampioen Kirsten van de Kolk treedt op als dagvoorzitter.

Intermittent Living

Ons overlevingsinstinct wordt nog maar zelden echt geprikkeld. De routine waarmee we leven is uiteindelijk funest voor lichaam en geest. Intermittent Living biedt afwisseling en uitdaging op elk gebied van het leven. Naast regelmatig vasten en een dieet met meer dan 120 voedingsmiddelen, bundelt deze manier van leven alle bewezen interventies die ons lichaam weer teruggeven wat ons mens maakt: gezondheid, bewegingslust, kracht, intelligentie, motivatie, flexibiliteit, creativiteit en weerbaarheid.

Locatie en kosten

Het congres vindt plaats op Landgoed de Horst in Driebergen. De kosten zijn € 115,- (ex. BTW).  

Inschrijven

Inschrijven voor het congres kan via www.bonusan.com/congres. Voor meer informatie kan gebeld worden met onze Klantenservice op telefoonnummer 0186 745 001 of door een e-mail te sturen naar info@bonusan.nl.

Bestel nu Sinterklaas snoepgoed

30-10-2017

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan! Op zaterdag 18 november zet de goedheiligman weer voet aan wal in ons land. Bestel nu uw Sinterklaas snoepgoed zoals biologische, gluten-, suiker- en lactosevrije kruidnootjes, speculaas en chocolade. OP = OP!

Varuvo website in een nieuw jasje

16-09-2017

Het is u vast al opgevallen, de website is in een nieuw jasje gestoken! De site is breder waardoor meer ruimte beschikbaar is voor (product)nieuws.

Dé Bewustwinkelen Vierdaagse drogist is geopend

18-07-2017

Voor het vierde jaar op rij heeft Bewustwinkelen.nl haar pop-up drogisterij geopend op de Wedren; het start- en finishpunt van de Nijmeegse Vierdaagse.

Terranova Life Drink wint Veggie Award 2017

22-06-2017

Terranova heeft voor de Life Drink een Veggie Award ontvangen voor Beste Supplement 2017.

Holland Pharma Informatiebeurs groot succes

12-06-2017

Afgelopen zaterdag was Graafschap Stadion de Vijverberg in Doetinchem het speelveld voor onze jaarlijkse Informatiebeurs. Wij hebben ruim 500 winkeliers en therapeuten welkom mogen heten op deze heerlijke lentedag.