Wachtwoord vergeten?

Holland Pharma informatiebeurs 4 juni 2016

15-04-2016

Op zaterdag 4 juni organiseert Holland Pharma voor al haar klanten een informatiebeurs. Met meer dan 60 stands van verschillende merken en leveranciers, hoort u alles over het assortiment, het laatste productnieuws en de nieuwste introducties.

Komt u met het openbaar vervoer? Wij regelen een shuttle service van en naar het station. Om gebruik te maken van deze shuttleservice belt u met 0655724421 zodra u arriveert op het station. U wordt dan opgehaald.

Goodiebag & beursacties

Al bij binnenkomst ontvangt u een goodiebag, die u zelf kunt vullen bij verschillende stands op het veld. Op veel stands ligt een leuk cadeautje voor u klaar! Natuurlijk zijn er tijdens deze dag ook speciale beursacties, die alleen tijdens de beurs georderd kunnen worden. Loop over de informatiebeurs en ontdek wat de verschillende merken u te bieden hebben!

Holland Pharma maakt er op 4 juni aanstaande een geheel verzorgde dag van met uiteraard een kopje koffie of thee en iets lekkers. Voor de lunch kunt u kiezen uit verschillende overheerlijke, luxe belegde broodjes en Priméal veloute soepen. Geniet van het lekkere schepijs van IJsboerderij Dommerholt en neem een kijkje bij de wijnproeverij van Glasses Wines.

Uiteraard hoopt de organisatie op mooi, zonnig weer, zodat de stands op het veld van het stadion van Voetbalclub De Graafschap in Doetinchem kunnen staan. Bij slecht weer wordt de beurs naar binnen verplaatst.

U bent van harte welkom op de informatiebeurs van Holland Pharma op 4 juni a.s. van 10.00 – 17.00 uur in Doetinchem.

Wilt u gratis toegangskaarten ontvangen? Stuur een e-mail naar beurs@hollandpharma.nl of bel (0545) 25 10 50.

Lezingen

Wilt u meer weten over bepaalde merken of producten? Volg dan één van de lezingen die de hele dag door gehouden worden over uiteenlopende onderwerpen. Voorinschrijving voor de lezingen is niet nodig. 

Tijd

 

Lezing zaal 1

onderwerp

 

Spreker 

Lezing zaal 2

onderwerp

 

spreker

10.30 - 11.15 Hoe vormgeving en kwaliteit rust geven aan ouders en kinderen.

Hesdo - 

Erik Hairwassers

 

 

12.00 - 12.45

Ervaar meer Kracht, Geluk en Evenwicht. De Elohim en Scheppingsstalen helpen een handje.

LichtWesen Nederland - 

Erica Hooft

Sport en suppletie.

Plantina - 

Bart van Wanrooy

13.30 - 14.15

De laatste nieuwe behandelingen bij artrose en artritis.

 

De werking van de Sacharomices boulardii en de Sacharomices cerevisia op de darmflora.

Pharma Logistics Trenker - 

Philip Luyten

Revolutionizing the effectiveness of supplements in Europe

Terranova -

Stephen Terrass (Engelstalig)

15.00 - 15.45

Aromatherapie = Aromalogica

Chi International - 

Ton Beljon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pharma Logistics Trenker

Spreker: Philip Luyten

Thema’s: De laatste nieuwe behandelingen bij artrose en artritis & De werking van de Sacharomices boulardii en de Sacharomices cerevisia op de darmflora

 

Philip Luyten vertelt u tijdens deze lezing over twee thema’s. Het eerste thema bevat informatie over de laatste behandeling bij artrose en artritis. Het verschil in curcuma en de invloed van natief collageen bij artritis zijn onderwerpen die aan bod komen. Ook worden de laatste nieuwe studies van glucosamine en chodroitine besproken. Het tweede thema bevat informatie over de werking van Sacharomices Boulardii en de werking van Sacharomices cerevisia op de darmflora. Wat is de invloed van Sacharamices Boulardii bij een antibiotica kuur, candida, salmonella, shigella en e. colli. Ook wordt er besproken wat de werking van Sacharomices cerevisia bij IBS of de prikkelbare darm is.

 

Plantina

Spreker: Bart van Wanrooy

Thema: Sport en suppletie

 

Topsporters vergen veel van hun lichaam. Zij kunnen bij hun prestaties wel een extraatje in de vorm van extra vitaminen en mineralen gebruiken, want extra inspanning vraagt om extra voedingsstoffen. Niet voor niets meldt het Internationaal Olympisch Comité (IOC) dat het gebruik van bepaalde voedingssupplementen de sportprestatie ondersteunt.

Niet alleen topsporters hebben baat bij extra suppletie, ook recreatief sporters kunnen met extra vitaminen en mineralen hun lichaam ondersteunen. Voor iedereen, naast een gezonde voeding, is aanvulling met orthomoleculaire voedingssupplementen aan te bevelen.

Er zijn veel verschillende soorten suppletie op de markt, maar hoe weet je als sporter nu wat goed is en wat niet en welke supplementen je überhaupt moet nemen? Plantina heeft verschillende soorten geschikte supplementen in het assortiment. Tijdens deze lezing leert u wat u kunt adviseren als sporters vragen naar supplementen.’

 

Hesdo bv

Spreker: Erik Hairwassers

Thema: Hoe vormgeving en kwaliteit rust geven aan ouders en kinderen.

 

Al meer dan 50 jaar is NUK elke dag op zoek naar nieuwe oplossingen die het leven voor ouders gemakkelijker maken en die de ontwikkeling van hun kinderen bevorderen. We vertrouwen in deze zoektocht op experts in vele disciplines: verloskundigen, artsen, voedingsdeskundigen en vooral de terugkoppeling moeders en vaders! 

 

Door de strenge en uitgebreide keuringen is de kwaliteit en betrouwbaarheid van de NUK producten ongeëvenaard.

Al In 1956 ontwikkelde twee Duitse doctoren de NUK orthodontische (dental) speen. De vorm van de speen is ontwikkeld op basis van de natuurlijke vervorming van de tepel tijdens het drinken aan de borst. In combinatie met de unieke positionering van het drinkgat zorgt dit ervoor dat de melk gelijkmatiger in de mond wordt verdeeld, hierdoor gaat de baby rustiger drinken. Dit komt ten goede van de vertering. Daarnaast beschikken de NUK spenen over een uniek anti-koliek Air System. Dit antikoliek Air System voorkomt samen met de verschillende gat maten en de natuurlijke vorm, koliek bij de baby.

 

Chi International

Spreker: Ton Beljon

Thema: Aromatherapie = Aromalogica

 

Aromatherapie is overal. Als je er maar oog en vooral neus voor hebt. In deze lezing wordt ingegaan op de zin en onzin van aromatherapie als methode om verschillende klachten en een natuurlijke gezondheid te beïnvloeden. Waarom het logisch is om aroma’s toe te passen in je dagelijkse leven. Zowel de toepassingen op de huid als inname van de etherische olie worden besproken aan de hand van praktische voorbeelden en een paar cases. Tevens worden ook de grenzen en voorwaarden besproken die adviseurs, professionals en gebruikers eraan zouden moeten stellen.

 

LichtWesen Nederland

Spreker: Erica Hooft

Thema: Ervaar meer Kracht, Geluk en Evenwicht. De Elohim en Scheppingsstalen helpen een handje.

 

Wat je het liefste wilt lijkt vaak het moeilijkst te bereiken. Alles wat je doet, doe je om gelukkiger te worden, evenwicht te vinden en vanuit je kracht te leven. En toch ervaar je vaak het tegenovergestelde in je dagelijkse leven. Met de hulp van de Elohim en Scheppingsstralen kun je dit proces omdraaien, zij ondersteunen de bewustwording wat er in jou nodig is om geluk te ervaren. Door de intensiteit van hun kracht in 12 verschillende kleuren helpen ze blokkades te doorbreken, beperkingen te transformeren en de wonden van je hart te helen. Ontdek tijdens deze lezing hoe jij meer vreugde en voldoening in je leven kan brengen door je Kracht, Geluk en Evenwicht te herontdekken.

 

Plattegrond standhouders

Bestel nu Sinterklaas snoepgoed

30-10-2017

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan! Op zaterdag 18 november zet de goedheiligman weer voet aan wal in ons land. Bestel nu uw Sinterklaas snoepgoed zoals biologische, gluten-, suiker- en lactosevrije kruidnootjes, speculaas en chocolade. OP = OP!

Varuvo website in een nieuw jasje

16-09-2017

Het is u vast al opgevallen, de website is in een nieuw jasje gestoken! De site is breder waardoor meer ruimte beschikbaar is voor (product)nieuws.

Dé Bewustwinkelen Vierdaagse drogist is geopend

18-07-2017

Voor het vierde jaar op rij heeft Bewustwinkelen.nl haar pop-up drogisterij geopend op de Wedren; het start- en finishpunt van de Nijmeegse Vierdaagse.

Terranova Life Drink wint Veggie Award 2017

22-06-2017

Terranova heeft voor de Life Drink een Veggie Award ontvangen voor Beste Supplement 2017.

Holland Pharma Informatiebeurs groot succes

12-06-2017

Afgelopen zaterdag was Graafschap Stadion de Vijverberg in Doetinchem het speelveld voor onze jaarlijkse Informatiebeurs. Wij hebben ruim 500 winkeliers en therapeuten welkom mogen heten op deze heerlijke lentedag.