Wachtwoord vergeten?

Informatiegids Nut & Veiligheid vitamines en mineralen

21-03-2016

De informatiegids Nut & Veiligheid vitamines en mineralen laat consumenten zien hoe je met voedingssupplementen het optimale uit jezelf kunt halen. Uitgelegd wordt dat extra vitamines en mineralen voor veel mensen en in veel situaties nuttig zijn. En dat je niet zomaar teveel binnenkrijgt. In het beschrijven van de effecten van vitamines en mineralen gaan we verder dan de toegelaten gezondheidsclaims. Dat kan, omdat dit informatie is en geen reclame. De gids maakt onderscheid tussen wat wetenschappelijk is aangetoond en wat mogelijke effecten zijn. Als professional kunt u de gids actief gebruiken in uw winkel of praktijk. 

Voeg de informatiegids Nut & Veiligheid vitamines en mineralen nu kosteloos toe aan uw bestelling. Artikelnummer 622070. De informatiegids wordt per 25 stuks geleverd.

Informatiegids nut en veiligheid voedingssupplementen

Bestel nu Sinterklaas snoepgoed

30-10-2017

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan! Op zaterdag 18 november zet de goedheiligman weer voet aan wal in ons land. Bestel nu uw Sinterklaas snoepgoed zoals biologische, gluten-, suiker- en lactosevrije kruidnootjes, speculaas en chocolade. OP = OP!

Varuvo website in een nieuw jasje

16-09-2017

Het is u vast al opgevallen, de website is in een nieuw jasje gestoken! De site is breder waardoor meer ruimte beschikbaar is voor (product)nieuws.

Dé Bewustwinkelen Vierdaagse drogist is geopend

18-07-2017

Voor het vierde jaar op rij heeft Bewustwinkelen.nl haar pop-up drogisterij geopend op de Wedren; het start- en finishpunt van de Nijmeegse Vierdaagse.

Terranova Life Drink wint Veggie Award 2017

22-06-2017

Terranova heeft voor de Life Drink een Veggie Award ontvangen voor Beste Supplement 2017.

Holland Pharma Informatiebeurs groot succes

12-06-2017

Afgelopen zaterdag was Graafschap Stadion de Vijverberg in Doetinchem het speelveld voor onze jaarlijkse Informatiebeurs. Wij hebben ruim 500 winkeliers en therapeuten welkom mogen heten op deze heerlijke lentedag.