Wachtwoord vergeten?

Bewustwinkelen.nl winkeliersdagen

15-03-2016

Gister hebben wij tijdens de 2e Bewustwinkelen.nl winkeliersdag wederom een groep winkeliers welkom geheten. Zij zijn geïnformeerd over de mogelijkheden en ontwikkelingen rondom Bewustwinkelen.nl. Daarnaast kregen ze een rondleiding door het magazijn van Holland Pharma en werd onderling ervaring en kennis gedeeld.

Wilt u meer informatie over Bewustwinkelen.nl en de mogelijkheid om eens met andere winkeliers van gedachten te wisselen? Meld u dan via winkeliersdag@hollandpharma.nl aan voor de derde en laatste Bewustwinkelen.nl winkeliersdag op maandag 4 april. 

 

Collage Bewustwinkelen.nl winkeliersdag

Bestel nu Sinterklaas snoepgoed

30-10-2017

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan! Op zaterdag 18 november zet de goedheiligman weer voet aan wal in ons land. Bestel nu uw Sinterklaas snoepgoed zoals biologische, gluten-, suiker- en lactosevrije kruidnootjes, speculaas en chocolade. OP = OP!

Varuvo website in een nieuw jasje

16-09-2017

Het is u vast al opgevallen, de website is in een nieuw jasje gestoken! De site is breder waardoor meer ruimte beschikbaar is voor (product)nieuws.

Dé Bewustwinkelen Vierdaagse drogist is geopend

18-07-2017

Voor het vierde jaar op rij heeft Bewustwinkelen.nl haar pop-up drogisterij geopend op de Wedren; het start- en finishpunt van de Nijmeegse Vierdaagse.

Terranova Life Drink wint Veggie Award 2017

22-06-2017

Terranova heeft voor de Life Drink een Veggie Award ontvangen voor Beste Supplement 2017.

Holland Pharma Informatiebeurs groot succes

12-06-2017

Afgelopen zaterdag was Graafschap Stadion de Vijverberg in Doetinchem het speelveld voor onze jaarlijkse Informatiebeurs. Wij hebben ruim 500 winkeliers en therapeuten welkom mogen heten op deze heerlijke lentedag.