Wachtwoord vergeten?

Holland Pharma realiseert doorstart DA-formule en is in gesprek met Faco-Dio-drogisterijformule

30-12-2015

Holland Pharma heeft een doorstart gerealiseerd voor het servicekantoor en distributiecentrum van de DA-formule. Tegelijkertijd voert het management gesprekken met het hoofdkantoor van DIO-drogisterijen over een mogelijke samenwerking.

Na het recente faillissement van DA Retailgroep BV en Retail Shared Service Centre BV heeft Holland Pharma de bedrijfsactiviteiten van DA overgenomen. Deze activiteiten vinden plaats vanuit een nieuwe onderneming: Nederlandse Drogisterij Service B.V. in Zwolle. Holland Pharma heeft hierin een meerderheidsbelang. Holland Pharma blijft haar klanten overigens ongewijzigd bedienen.

Groeipotentieel
Holland Pharma ziet kansen om een gezonde, toekomstbestendige organisatie met groeimogelijkheden neer te zetten voor de zelfstandige drogist. De DA- en DIO-winkels samen hebben een potentieel van zeker vijfhonderd formuledeelnemers en groothandelsklanten en dat maakt onze positie sterk. 

De zelfstandige drogisterij
Professionalisering en samenwerking in de drogisterijmarkt zijn een must door de toenemende concurrentie; franchise speelt hierin een belangrijke rol, waarbij professionaliteit, kracht van de formule en lokaal ondernemerschap en lokale marketing hand in hand gaan. Als wij onze sterke positie als groothandel willen behouden, moeten we inspelen op deze veranderende markt van zelfstandige drogisterijen. 

Vragen?
Neem contact op met Holland Pharma:
Jan Bouwman, Algemeen Directeur
E jbouwman@hollandpharma.nl 
T +31 545 25 10 79

Bestel nu Sinterklaas snoepgoed

30-10-2017

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan! Op zaterdag 18 november zet de goedheiligman weer voet aan wal in ons land. Bestel nu uw Sinterklaas snoepgoed zoals biologische, gluten-, suiker- en lactosevrije kruidnootjes, speculaas en chocolade. OP = OP!

Varuvo website in een nieuw jasje

16-09-2017

Het is u vast al opgevallen, de website is in een nieuw jasje gestoken! De site is breder waardoor meer ruimte beschikbaar is voor (product)nieuws.

Dé Bewustwinkelen Vierdaagse drogist is geopend

18-07-2017

Voor het vierde jaar op rij heeft Bewustwinkelen.nl haar pop-up drogisterij geopend op de Wedren; het start- en finishpunt van de Nijmeegse Vierdaagse.

Terranova Life Drink wint Veggie Award 2017

22-06-2017

Terranova heeft voor de Life Drink een Veggie Award ontvangen voor Beste Supplement 2017.

Holland Pharma Informatiebeurs groot succes

12-06-2017

Afgelopen zaterdag was Graafschap Stadion de Vijverberg in Doetinchem het speelveld voor onze jaarlijkse Informatiebeurs. Wij hebben ruim 500 winkeliers en therapeuten welkom mogen heten op deze heerlijke lentedag.