Wachtwoord vergeten?

Holland Pharma realiseert doorstart DA-formule en is in gesprek met Faco-Dio-drogisterijformule

Holland Pharma heeft een doorstart gerealiseerd voor het servicekantoor en distributiecentrum van de DA-formule. Tegelijkertijd voert het management gesprekken met het hoofdkantoor van DIO-drogisterijen over een mogelijke samenwerking.

Na het recente faillissement van DA Retailgroep BV en Retail Shared Service Centre BV heeft Holland Pharma de bedrijfsactiviteiten van DA overgenomen. Deze activiteiten vinden plaats vanuit een nieuwe onderneming: Nederlandse Drogisterij Service B.V. in Zwolle. Holland Pharma heeft hierin een meerderheidsbelang. Holland Pharma blijft haar klanten overigens ongewijzigd bedienen.

Groeipotentieel
Holland Pharma ziet kansen om een gezonde, toekomstbestendige organisatie met groeimogelijkheden neer te zetten voor de zelfstandige drogist. De DA- en DIO-winkels samen hebben een potentieel van zeker vijfhonderd formuledeelnemers en groothandelsklanten en dat maakt onze positie sterk. 

De zelfstandige drogisterij
Professionalisering en samenwerking in de drogisterijmarkt zijn een must door de toenemende concurrentie; franchise speelt hierin een belangrijke rol, waarbij professionaliteit, kracht van de formule en lokaal ondernemerschap en lokale marketing hand in hand gaan. Als wij onze sterke positie als groothandel willen behouden, moeten we inspelen op deze veranderende markt van zelfstandige drogisterijen. 

Vragen?
Neem contact op met Holland Pharma:
Jan Bouwman, Algemeen Directeur
E jbouwman@hollandpharma.nl 
T +31 545 25 10 79

Overige berichten

Klant worden?

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden

Copyright 2015 - 2016 Varuvo

 

 
 

CONTACT

Varuvo
Hesselinks Es 11
7271 LB Borculo
+31 (0)545 25 10 95
info@varuvo.nl