Wachtwoord vergeten?

Rectificatie kortingsregeling

20-12-2015

In onze digitale nieuwsbrief en de PharmActueel stond onjuiste informatie over de kortingsregeling 2016. Excuses voor de verwarring.

Kortingsregeling en franco orderbedrag 2016

Met ingang van 1 januari 2016 is de kortingsregeling en het franco orderbedrag aangepast. Is het totaalbedrag van uw bestelling minimaal € 180,-, dan versturen wij uw bestelling kosteloos. Komt de totale orderwaarde van uw bestelling onder dit bedrag, dan wordt € 8,40 aan orderkosten berekend.

Elke maand hebben wij een groot aantal aanbiedingen, die u terug kunt vinden op onze website en in de PharmActueel. Uw jaaromzetkorting is op deze aanbiedingen ook van toepassing.

Heeft u een automatische incasso afgegeven? Dan ontvangt u een korting van 1% op de factuur, wij incasseren binnen 5 dagen na factuurdatum. Kijk voor onze volledige kortingsregeling bij Downloads. Hiervoor moet u ingelogd zijn.

Bestel nu Sinterklaas snoepgoed

30-10-2017

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan! Op zaterdag 18 november zet de goedheiligman weer voet aan wal in ons land. Bestel nu uw Sinterklaas snoepgoed zoals biologische, gluten-, suiker- en lactosevrije kruidnootjes, speculaas en chocolade. OP = OP!

Varuvo website in een nieuw jasje

16-09-2017

Het is u vast al opgevallen, de website is in een nieuw jasje gestoken! De site is breder waardoor meer ruimte beschikbaar is voor (product)nieuws.

Dé Bewustwinkelen Vierdaagse drogist is geopend

18-07-2017

Voor het vierde jaar op rij heeft Bewustwinkelen.nl haar pop-up drogisterij geopend op de Wedren; het start- en finishpunt van de Nijmeegse Vierdaagse.

Terranova Life Drink wint Veggie Award 2017

22-06-2017

Terranova heeft voor de Life Drink een Veggie Award ontvangen voor Beste Supplement 2017.

Holland Pharma Informatiebeurs groot succes

12-06-2017

Afgelopen zaterdag was Graafschap Stadion de Vijverberg in Doetinchem het speelveld voor onze jaarlijkse Informatiebeurs. Wij hebben ruim 500 winkeliers en therapeuten welkom mogen heten op deze heerlijke lentedag.