Wachtwoord vergeten?

Leren schaatsen van de schaatsmarathonploeg?

*NIEUWE UPDATE* De clinic in Hoorn zit ook vol!

*UPDATE* De clinic in Utrecht zit vol!

Ook dit jaar nodigt Holland Pharma u uit om deel te nemen aan een van de vier schaatsclinics die voor u worden georganiseerd. Een aantal jaar verzorgde Marja Vis deze schaatsclinics, en met succes! Met veel plezier, enthousiasme, vallen en opstaan waren het gezellig middagen op het ijs. Sinds kort is Bewustwinkelen.nl trotse sponsor van het BTF-schaatsteam. Deze damesmarathonploeg bestaat uit vier gedreven dames, die klaar staan om u de kneepjes van het schaatsvak te leren.

Lijkt het u leuk om een keer kosteloos een schaatsclinic te volgen? Geef u snel op!

Schaatsclinics Holland Pharma 2015

Tijdens deze middag kunt u onder leiding van ervaren schaatsters uw schaatstechnieken verbeteren. Het maakt niet uit of u al enige ervaring heeft met schaatsen of het al jaren niet meer heeft gedaan. De dames geven zowel tips aan beginners als gevorderden. Net als voorgaande jaren gaat de schaatsclinic gepaard met een hapje en een drankje. De schaatsclinic begint met een uitgebreide lunch. Vervolgens zal het ijs worden betreden om de kneepjes van het schaatsvak te leren. Daarnaast is er ook de tijd  om zelf een paar rondjes te schaatsen op de 400 meter baan. Deelname aan de schaatsclinics is geheel kosteloos. Ook voor schaatsen wordt gezorgd, maar het is natuurlijk ook mogelijk om uw eigen schaatsen mee te nemen.

Heeft u zin in een sportieve maar vooral gezellige middag op het ijs? Meld u zich dan snel aan voor de schaatsclinics. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar schaatsen@hollandpharma.nl onder vermelding van uw klantnummer, naam en adresgegevens, telefoonnummer, het aantal deelnemers en uw voorkeur voor datum en locatie. 

Schaatsclinics Holland Pharma

Let op! Er is slechts beperkte deelname mogelijk, wees er dus snel bij!

BTF- Schaatsteam

Dit team is nieuw binnen het damespeloton en bestaat uit vier gedreven dames; Manon Dol en Maud Wijtkamp beginnen aan hun respectievelijk tweede en zesde seizoen binnen de dames topdivisie terwijl Clarissa van Maaren en Jennienke Kamphuis dit seizoen zullen debuteren. Martin Nederveen en Nick Roetman vormen de ploegleiding en Paul van de Ven verzorgt de trainingen. 

De doelstellingen van het team zijn helder: veel plezier beleven aan de marathonsport, de wedstrijden met elkaar uitrijden en voor verrassende uitslagen zorgen. De dames zullen mee gaan doen aan alle landelijke wedstrijden en natuurlijk ook die op de Weissensee.

BTF Skate Team

Overige berichten

Klant worden?

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden

Copyright 2015 - 2016 Varuvo

 

 
 

CONTACT

Varuvo
Hesselinks Es 11
7271 LB Borculo
+31 (0)545 25 10 95
info@varuvo.nl