Wachtwoord vergeten?

Kom naar de Biohorma Expert Meeting

29-10-2015

Op 12 november a.s. organiseert Biohorma de Expert Meeting “Echinacea in de context van beschikbare antivirale middelen bij luchtwegaandoeningen en complicaties” in de Domus Medica in Utrecht (13.30-17.30 uur). Meld u hier aan. Aan deelname zitten geen kosten verbonden. 
 
Het huidige aanbod van antivirale middelen voor de preventie en behandeling van influenza-infecties wordt besproken aan de hand van de meest actuele data (klinische studies, meta-analysen). Ook wordt gekeken naar een andere benadering in het behandelen van complicaties bij luchtwegaandoeningen. Door preventie van initiële virusinfecties kan de noodzaak voor het behandelen van secundaire bacteriële infecties worden voorkomen. 
 
In 2012 is in samenwerking met Bioforce een klinische studie gedaan met Echinaforce onder 800 mensen. De resultaten zijn bijzonder goed. In deze korte film vertellen diverse wetenschappers over de werking van Echinaforce en de studie(s):  Echinacea NL film
 

Bestel nu Sinterklaas snoepgoed

30-10-2017

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan! Op zaterdag 18 november zet de goedheiligman weer voet aan wal in ons land. Bestel nu uw Sinterklaas snoepgoed zoals biologische, gluten-, suiker- en lactosevrije kruidnootjes, speculaas en chocolade. OP = OP!

Varuvo website in een nieuw jasje

16-09-2017

Het is u vast al opgevallen, de website is in een nieuw jasje gestoken! De site is breder waardoor meer ruimte beschikbaar is voor (product)nieuws.

Dé Bewustwinkelen Vierdaagse drogist is geopend

18-07-2017

Voor het vierde jaar op rij heeft Bewustwinkelen.nl haar pop-up drogisterij geopend op de Wedren; het start- en finishpunt van de Nijmeegse Vierdaagse.

Terranova Life Drink wint Veggie Award 2017

22-06-2017

Terranova heeft voor de Life Drink een Veggie Award ontvangen voor Beste Supplement 2017.

Holland Pharma Informatiebeurs groot succes

12-06-2017

Afgelopen zaterdag was Graafschap Stadion de Vijverberg in Doetinchem het speelveld voor onze jaarlijkse Informatiebeurs. Wij hebben ruim 500 winkeliers en therapeuten welkom mogen heten op deze heerlijke lentedag.