nl
fr
Wachtwoord vergeten?

« Terug

Cobeco Hygienische handgel 70% alchohol

Cobeco HygiŽnische Hand Gel (70% alcohol) is een handig middel om uw handen te reinigen wanneer er geen water of zeep beschikbaar is.

Algemeen

Artikelnr.: 941803
Merk: Cobeco
Omschrijving: Hygienische handgel 70% alchohol
Inhoud: 100 ml
Advies verkoopprijs: € 3,90
BTW: H (21%)

Logistieke gegevens

Artikelgroep: Handverzorging
EAN code: 8718546549854
Min. bestelhoev.: 1
Beschikbaarheid: 2
Klantkorting?: ja
Leverbaar vanaf:
Benodigde licentie(s):

Leverancier

Artnr. leverancier: 11511088
Naam: Cobeco Pharma BV
Telefoonnummer: 010-2900991
Website: www.cobeco.nl
Foto

Cobeco Hygiënische Hand Gel (70% alcohol) is een handig middel om uw handen te reinigen wanneer er geen water of zeep beschikbaar is. Het product is direct klaar voor gebruik en heeft een handige flip-dop voor eenvoudige afgifte. Past op elk bureau, aanrecht of spoelbak. Hiernaast is het product gemakkelijk om te hebben voor onderweg.
Breng voldoende gel (minimaal 3 ml) aan op droge handen om de handen in 30 seconden zichtbaar en / of merkbaar vochtig te houden. Veeg uw handen volledig droog met dezelfde beweging die u maakt bij het wassen van de handen met water en zeep. Spoel daarna de handen niet af.
Dosering: 3 ml stof. Minimale tijd voor gebruik: 30 seconden

Ingredienten
Alcohol Denat, Aqua, Glycerin, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Panthenol, Triethanolamine, PEG-30 Dipolyhydroxystearate, Trideceth-6

Gebruik
3 ml vloeistof. Minimale tijd voor gebruik: 30 seconden

Buiten het bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Houd container goed gesloten.

Waarschuwingen
Licht ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Veroorzaakt ernstige oogirritatie.
BIJ CONTACT MET DE OGEN: enkele minuten voorzichtig met water spoelen; verwijder contactlenzen indien mogelijk. Ga door met spoelen. Bewaar op een goed geventileerde plaats. Koud bewaren. Inhoud / container afvoeren naar inzamelpunt voor gevaarlijk of speciaal afval.