nl
fr
Wachtwoord vergeten?

« Terug

Brita Fill & Enjoy Marella display 12 stuks

Display 12 x Marella Cool white + 2 Maxtra+ filterpatronen

Algemeen

Artikelnr.: 941706
Merk: Brita
Omschrijving: Fill & Enjoy Marella display 12 stuks
Inhoud: Display
Advies verkoopprijs: € 258,43
BTW: H (21%)

Logistieke gegevens

Artikelgroep: Waren
EAN code: 4006387108083
Min. bestelhoev.: 1
Beschikbaarheid: 1
Klantkorting?: ja
Leverbaar vanaf:
Benodigde licentie(s): DISPLAY

Leverancier

Artnr. leverancier: 1040954
Naam: Brita GmbH Netherlands
Telefoonnummer: 040-2818082
Website: www.brita.nl
Foto

Display 12 x Marella Cool white + 2 Maxtra+ filterpatronen

Een BRITA waterfilterkan voorziet je in een mum van tijd van heerlijk zacht drinkwater. Gewoon je kan vullen en BRITA filtert kalk en andere smaakverstorende stoffen. Ook je apparatuur profiteert van dat zachte BRITA water: ontkalken is nauwelijks meer nodig. Voor een paar cent per liter in gebruik geniet je van heerlijk drinkwater. BRITA is niet alleen goed voor je portemonnee. Je bewijst er ook het milieu een dienst mee. Je helpt namelijk plastic afval voorkomen. Bovendien zijn bijna alle BRITA filterpatronen recyclebaar. In de BRITA waterfilterkannen gebruik je de MAXTRA+ filterpatronen, door deze elke maand te vervangen geniet je altijd van fris en heerlijk zacht BRITA gefilterd water. 

De Innovatieve MAXTRA+ MicroFlow Technology garandeert een krachtige filtratie voor heerlijkwater. Ideaal voor warme en koude dranken en als basis voor gezonde gerechten.

De Marella waterfilterkan heeft een handige vulklep in de deksel en de elektronische Memo herinnert u er elke vier weken aan om het filterpatroon te vervangen. Deze waterfilterkan past in de deur van de koelkast en heeft een capaciteit van 1,4 liter gefilterd water en een totaal volume van 2,4 liter.