nl
fr
Wachtwoord vergeten?

« Terug

Robijn Wasmiddel black velvet 20 SC

Robijn Klein & Krachtig Vloeibaar Wasmiddel Black Velvet heeft een unieke formule die speciaal is ontwikkeld voor de zwarte en donkere was.

Algemeen

Artikelnr.: 940988
Merk: Robijn
Omschrijving: Wasmiddel black velvet 20 SC
Inhoud: 735 ml
Advies verkoopprijs: € 12,07
BTW: H (21%)

Logistieke gegevens

Artikelgroep: Wasmiddel
EAN code: 8710847902987
Min. bestelhoev.: 1
Beschikbaarheid: 6
Klantkorting?: ja
Leverbaar vanaf:
Benodigde licentie(s):

Leverancier

Artnr. leverancier: 61903038
Naam: Advion BV (Unilever) -HE-
Telefoonnummer: 0881104646
Website: www.unilever.nl
Foto

Robijn Klein & Krachtig Vloeibaar Wasmiddel Black Velvet heeft een unieke formule die speciaal is ontwikkeld voor de zwarte en donkere was. Het wasmiddel bevat CareSerum, dat ervoor zorgt dat je favoriete kleding lang mooi blijft. Het houdt namelijk kleding in vorm, stoffen mooi van kleur en de stof mooi. Want wat mooi is, moet mooi blijven.

Van mooie kleding wil je zo lang mogelijk genieten. Robijn wasmiddel en wasverzachter helpen je kleding langer als nieuw te houden. Zo kun jij goed voor de dag komen. Het wasmiddel bevat bovendien een heerlijk frisse geur. Wasverzachter zorgt voor extra geur en zachtheid, maar wordt ook aangeraden voor de beste verzorging van je kleding. Wasverzachter zorgt namelijk voor een beschermend laagje over je kleding, waardoor het minder snel slijt.

Hierdoor blijven kleuren er langer stralend uitzien en blijft de vorm van je kleding zo goed mogelijk behouden. En nog een praktisch voordeel, door wasverzachter neemt kleding minder water op en droogt daardoor sneller. Genoeg redenen om je was niet alleen te verzorgen met wasmiddel, maar ook wasverzachter. Robijn Waterlelie & Musk wasverzachter is een perfecte geurmatch met Robijn Vloeibaar Wasmiddel Black Velvet.

Ieder kledingstuk heeft zijn eigen behoefte, op basis van de stof. Daarom is het handig om eerst de wasvoorschriften te lezen op het etiket binnen in kleding. Een goede was begint bij het sorteren. Het is handig nieuwe kleding de eerste keren apart te wassen, in verband met het doorlopen van kleuren. Je kunt hiermee doorgaan, totdat de kleding geen kleur meer afgeeft aan het water. Je zult zien dat je kleding langer mooi blijft! Daarna is het belangrijk dat je bij elkaar behorende kleurige kleding samen wast. Zo kun je langer genieten van die stralende kleuren.

- Verrijkt met CareSerum
 Extra geconcentreerd, dus beter voor het milieu
 Goed voor 21 wasbeurten
 Speciaal voor de donkere & zwarte was
 Gebruik met Robijn Waterlelie & Musk wasverzachter voor het lekkerste resultaat
 Voor alle 30, 40 en 60 graden was

Ingredienten
Anionogene oppervlakte-actieve stoffen 5-15%, Niet-ionogene oppervlakte-actieve stoffen, parfum, fosfonate, polycarboxylaten, zeep, alpha-isomethyl ionone, citronellol, geraniol, hexyl cinnamal, limonene, linalool, benzisothiazolinone, methylisothiazolinone, octylisothiazolinone < 5%

Gebruik
Dosering machinewas standaard 4-5 kg: 35 ml
Grote of sterk bevuilde was (6-8 kg) 52 mg