nl
fr
Wachtwoord vergeten?

« Terug

Beckmann Wasmachine reiniger & carbon

Beckmann Wasmachine reiniger & carbon

Algemeen

Artikelnr.: 909118
Merk: Beckmann
Omschrijving: Wasmachine reiniger & carbon
Inhoud: 250 ml
Advies verkoopprijs: € 3,19
BTW: H (21%)

Logistieke gegevens

Artikelgroep: Overig huishoudelijk
EAN code: 4008455491110
Min. bestelhoev.: 1
Beschikbaarheid: 1
Klantkorting?: ja
Leverbaar vanaf:
Benodigde licentie(s):

Leverancier

Artnr. leverancier: 2303
Naam: Benckmar
Telefoonnummer: 033-4791010
Website: www.benckmar.nl
Foto

Beckmann Wasmachine reiniger & carbon
Wasmachine Onderhoudsreiniger maakt grondig schoon en verwijdert kalk, vuil en aanslag. Zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen in uw wasmachine. De formule met actieve koolstof maakt de resten los, bindt deze aan zich en laat ze wegspoelen. Bovendien beschermen speciale verzorgingsingrediënten de rubberen en metalen delen van uw apparaat.

Als u Wasmachine Onderhoudsreiniger regelmatig gebruikt, onderhoudt u de trommel, leidingen, rubberen afdichtingen en verwarmingselementen. Zo beschermt u uw machine, zorgt u voor energiebesparing én gaat uw apparaat langer mee.

Samenstelling
<5% niet-ionogene oppervlakteactievestoffen, Parfums, Hexyl cinnamal.

Gebruik
1. Haal de wasmiddellade uit de machine, laat hem 30 minuten in een oplossing van 4 l warm water en 50 ml reinigingsvloeistof inweken en maak hem dan schoon. Plaats de wasmiddellade daarna terug.

2. Verwijder pluisjes, steentjes etc. uit de rubberen afdichtingsring, doe wat reinigingsvloeistof op een doek en maak de afdichtring daarmee schoon. Laat de vloeistof ter verzorging kort inwerken en neem het rubber daarna vochtig af.

3. Doe de rest van de reinigingsvloeistof in het hoofdwasmiddelbakje van uw wasmachine en draai een hoofdwasprogramma (op minstens 60 °C). Zonder voorwassen, zonder wasmiddel en zonder was.