nl
fr
Wachtwoord vergeten?

« Terug

Idyl Wasmiddel vloeibaar handig voor op reis

Vloeibaar wasmiddel handig voor onderweg.

Algemeen

Artikelnr.: 887707
Merk: Idyl
Omschrijving: Wasmiddel vloeibaar handig voor op reis
Inhoud: 200 ml
Advies verkoopprijs: € 2,02
BTW: H (21%)

Logistieke gegevens

Artikelgroep: Wasmiddel
EAN code: 8717275025035
Min. bestelhoev.: 1
Beschikbaarheid: 6
Klantkorting?: ja
Leverbaar vanaf:
Benodigde licentie(s): IDYL

Leverancier

Artnr. leverancier: 1825215
Naam: Idyl
Telefoonnummer:
Website: www.idyl-huismerk.nl
Foto

Idyl wasmiddel vloeibaar maakt wit en bont wasgoed snel en gemakkelijk weer stralend en vlekkeloos schoon. Het wasmiddel is geschikt voor alle soorten textiel. Dankzij de krachtige formule ook geschikt voor wol en zijde. Werkt zowel in warm als in koud water. Handig voor thuis en op reis.

Samenstelling
Anionogene oppervlakteactieve stoffen: 15-30%, amfotere oppervlakteactieve stoffen: 5-15%, bevat verder: enzymen, parfums, benzylsalicylaat, 2-fenoxyethanol, 2-bromo-2-nitropropane-1,3-diol.

Gebruik
Knijp een streep van 10 cm idyl wasmiddel vloeibaar uit en los dit op in 5 liter warm water. Indien het wasgoed sterk vervuild is, het wasmiddel direct op de vlek aanbrengen en enkele minuten laten intrekken. Vervolgens direct uitwassen op de hand.

Waarschuwingen
Veroorzaakt huidirritatie. Veroorzaakt ernstig oogletsel. Bij inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten bereik van kinderen houden. Beschermende handschoenen/oogbescherming/gelaatbescherming dragen. bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten.

Fabrikant
Idyl BV
Treubweg 11
1112 BA Diemen