nl
fr
Wachtwoord vergeten?

« Terug

Idyl Oordopjes gemiddelde demping

Idyl Oordopjes gemiddelde demping

Algemeen

Artikelnr.: 887680
Merk: Idyl
Omschrijving: Oordopjes gemiddelde demping
Inhoud: 3 paar
Advies verkoopprijs: € 2,35
BTW: H (21%)

Logistieke gegevens

Artikelgroep: Oorverzorging
EAN code: 8717275024908
Min. bestelhoev.: 1
Beschikbaarheid: 6
Klantkorting?: ja
Leverbaar vanaf:
Benodigde licentie(s): IDYL

Leverancier

Artnr. leverancier: N581ID030
Naam: Idyl
Telefoonnummer:
Website: www.idyl-huismerk.nl
Foto

Idyl oordopjes gemiddelde demping verlagen het geluidsniveau, zodat het gehoor optimaal wordt beschermd tegen beschadiging. Doordat omgevingsgeluid nog wel hoorbaar is, zijn de idyl oordopjes spiciaal geschikt bij popconcerten, bouwwerkzaamheden, motorrijden en andere activiteiten met lawaai. door het zachte materiaal en de ergonomische vorm passen de oordopjes zich aan het oor aan, waardoor ze gemakkelijk in te brengen zijn en comfortabel dragen.

Ingredienten
Polyurethaan.

Gebruik
Zorg dat handen en de gehoorgang schoon en droog zijn. Houd het idyl oordopje tussen duim en vinger en rol het tot een punt. Houd met de ene hand de oorschelp omhoog en breng met de andere hand het oordopje in. Vervolgens enkele seconden wachten tot dat het schuim in de gehoorgang is uitgezet en de gehoorgang is afgesloten.

Waarschuwingen
Let op: Gebruik bij hard omgevingslawaai steeds oordopjes. Oordopjes koel en droog bewaren. Vervang de oordopjes als ze vuil of beschadigd zijn. Het niet correct opvolgen van de gebruiks- en inzetinstructies kan de doelmatigheid van het product en de bescherming van het gehoor negatief beinvloeden.

Fabrikant
Idyl BV
Treubweg 11
1112 BA Diemen