Wachtwoord vergeten?

« Terug

Idyl Koud warm kompres 12 x 30 cm

Idyl koud-warm kompres is geschikt voor zowel koude als warmte therapie.

Algemeen

Artikelnr.: 832478
Merk: Idyl
Omschrijving: Koud warm kompres 12 x 30 cm
Inhoud: 1 stuks
Advies verkoopprijs: € 3,39
BTW: L (9%)

Logistieke gegevens

Artikelgroep: Overig sport
EAN code: 8717275050655
Min. bestelhoev.: 1
Beschikbaarheid: 6
Klantkorting?: ja
Leverbaar vanaf:
Benodigde licentie(s): IDYL

Leverancier

Artnr. leverancier: 0618547
Naam: Idyl
Telefoonnummer:
Website: www.idyl-huismerk.nl
Foto

Idyl Koud warm kompres 12 x 30 cm - inclusief beschermhoes

Idyl koud-warm kompres is geschikt voor zowel koude als warmte therapie. Bij koude therapie helpt het bij zwellingen, kneuzingen en lichte ontstekingen aan spieren en gewrichten. Warmte therapie is te gebruiken bij spierpijn, krampen, menstruatie-, nek- en rugklachten.

- Geschikt voor zowel koude als warme therapie.
- Herbruikbaar.

Toepassing
Geschikt voor zowel koude als warmte therapie.

Gebruik
Gebruik bij koude therapie.

Het kompres minimaal 30 a 45 minuten in het vriesvak leggen. Schuif vervolgens het kompres in de bijgeleverde hoes en/of wikkel het in een dunne doek. Leg het kompres maximaal 20 minuten op het pijnlijke lichaamsdeel.

Gebruik bij warme therapie.

In water: verhit een grote pan met 1,5 liter water. Wanneer het water kookt, de hittebron uitschakelen en zodra het water niet meer kookt het kompres ca. 7 minuten in het hete water leggen. Haal het kompres voorzichtig uit het water, droog het af en schuif het in de bijgeleverde hoes. Leg het kompres maximaal 20 minuten op het pijnlijke lichaamsdeel.

In de magnetron: zet de magnetron in de ontdooistand. Verdeel de gel in het kompres en leg deze vlak in de magnetron. Verwarm het kompres gedurende 1 minuut. Tijdens het opwarmen van het kompres erbij blijven! Als het kompres begint op te bollen direct de magnetron uitschakelen. Neem het kompres voorzichtig uit de magnetron en schuif het in de bijgeleverde hoes. Leg het kompres op het pijnlijke lichaamsdeel. Als het kompres niet warm genoeg is, kunt u deze in stappen van 20 seconden verder verwarmen.

Niet gebruiken bij
Indien u last heeft van reumatische artritis, slechte bloedcirculatie, zenuwbeschadiging, een zintuiglijke stoornis, een huidaandoening, diabetes of wanneer u zwanger bent, dient u vooraf een arts te raadplegen.

Waarschuwing
Leg het kompres nooit direct op de huid ter voorkoming van bevriezing of verbranding. Gebruik daarom altijd het beschermhoesje of een dunne doek. 

Niet gebruiken terwijl u slaapt. Indien er huidirritatie optreedt, onmiddellijk stoppen met gebruik. Niet gebruiken met cremes of lotions, die direct op de huid worden aangebracht of met/naast andere warmte- of koude bronnen. 

Buiten bereik van kinderen en dieren bewaren. Alleen geschikt voor uitwendig gebruik. Oververhitting kan het kompres beschadigen en de huid verbranden. Als het kompres begint te bollen bij verwarmen direct de magnetron uitschakelen. Als de gel in aanraking komt met de huid, meteen afspoelen met ruim water. Bij inslikken van de gel, direct veel water drinken en contact opnemen met een arts. Verpakking niet openen of perforeren. Indien het kompres beschadigd is, kan deze niet meer worden gebruikt en dient het weggegooid te worden. Stop het gebruik als zich enig ongemak voordoet.

Bewaaradvies
Schoon, droog, koel en in de originele verpakking bewaren.

Fabrikant
Idyl BV
Bosberg 41
7271 LE Borculo