nl
fr
Wachtwoord vergeten?

« Terug

Dr Original Dr Original Baby Thermometer

De Dr. Original Baby Thermometer met flexibele punt geeft snel een betrouwbaar resultaat en heeft een vrolijk beestje op de bovenzijde.

Algemeen

Artikelnr.: 225338
Merk: Dr Original
Omschrijving: Dr Original Baby Thermometer
Inhoud: 1 stuks
Advies verkoopprijs: € 6,99
BTW: H (21%)

Logistieke gegevens

Artikelgroep: Zwangerschap/Bevalling
EAN code: 8718627803127
Min. bestelhoev.: 1
Beschikbaarheid: 1
Klantkorting?: ja
Leverbaar vanaf:
Benodigde licentie(s):

Leverancier

Artnr. leverancier: 4738
Naam: OTC Medical BV I
Telefoonnummer: 0158876029
Website: www.otc-medical.nl
Foto

De Dr. Original Baby Thermometer met flexibele punt geeft snel een betrouwbaar resultaat en heeft een vrolijk beestje op de bovenzijde. De thermometer is met slechts één knop te bedienen en het resultaat is binnen 60 seconden zichtbaar op een groot display.

Met de Dr. Original Digitale Thermometer kun je de lichaamstemperatuur op verschillende manieren meten. Dit kan oraal (onder de tong), axillair (onder de arm) en rectaal. Lees voor gebruik eerst de meegeleverde handleiding aandachtig door, voor het juist opmeten van de temperatuur.

Gebruik
 

Druk op de Aan/Uit Knop naast het LCD Display. Een toon zal klinken terwijl het
scherm weergeeft, gevolgd door de laatst gemeten temperatuur. Na het tonen van de zelf-test temperatuur, de thermometer is gereed om te gebruiken.
Let op: wanneer de gemeten temperatuur lager is dan 32°C of 90°F zal het display Lo weergeven. Wanneer de temperatuur hoger is dan 42.9°C of 109.9°F zal het display Hi weergeven.

 Plaats de thermometer op de gewenste plek van meting (mond, rectum of onder de arm bij de oksel).
a. Oraal: plaats de thermometer onder de tong zoals aangegeven met ‘✓’ in het plaatje van figuur 2. Sluit je mond en adem door de neus om te voorkomen dat dit de meting beïnvloed. Een normale temperatuur is tussen de 35.7°C en 37.3°C (96.3°F en 99.1°F). b. Rectaal: Smeer de tip van de thermometer in met vaseline voordat je het rectaal inbrengt. Breng de sensor van de thermometer voorzichtig in, ongeveer tot 1cm, het rectum. Een normale temperatuur is tussen de 36.2°C en 37.7°C (97.2°F en 99.9°F).
c. Axillair: Zorg dat je oksel droog is. Plaats de tip van de thermometer onder de oksel en druk je arm stevig tegen je romp aan. Vanuit medisch oogpunt geeft deze methode altijd incorrecte resultaten en mag dit niet gebruikt worden wanneer exacte metingen noodzakelijk zijn. Een normale temperatuur is tussen de 35.2°C en 36.7°C (95.4°F en 98.1°F).

Het graden teken knippert gedurende het meetproces. Wanneer het knipperen stop klinkt er een alarm-piep gedurende ongeveer 10 seconden. De gemeten temperatuur verschijnt tegelijkertijd op het LCD display. Je moet je zonder uitzondering aan de minimale meettijd tot het alarm-piepje klinkt houden.

Het meten van de temperatuur blijft doorgaan, zelfs na de piep van het alarm. De weergegeven temperatuur veranderd niet meer wanneer de thermometer is verwijderd van de test positie.
Let op: Normaal klinken de zoemen als ‘ Bi-Bi-Bi-Bi-’; Het alarm-signaal gaat sneller wanneer de temperatuur de 37.8°C (100°F) of hoger bereikt, de zoemen klinken dan als ‘Bi-Bi- Bi-----Bi-Bi-Bi-----Bi-Bi-Bi’

Om het leven van de batterij te verlengen, druk op de Aan/Uit knop om de thermometer na
het testen uit te zetten. Wanneer dit niet gebeurt, gaat de thermometer na 10 minuten vanzelf uit.

Bewaar de thermometer in de beschermende bewaardoos.

Waarschuwingen
Houd de batterijen van de thermometer buiten het bereik van kinderen en hitte. Houd de thermometer buiten het bereik van kinderen.

Fabrikant
OTC Medical BV
St. Canisiussingel 28
6511TJ Nijmegen