nl
fr
Wachtwoord vergeten?
Gelodurat-promobanner-EJH-100120.png

Aangepaste bereikbaarheid en levering tijdens feestdagen

Tijdens Pasen, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag en Pinksteren hebben wij een aangepaste bereikbaarheid en levering. Wij raden u aan uw bestelling daarom vroegtijdig aan ons door te geven.

Lees meer>

KAL Acidophillus ProBiotic-5

KAL Acidiophillus ProBiotic-5 is een uitgebalanceerde probiotica formule met een mix van ruim 3 miljard levensvatbare micro-organismen afkomstig van 5 bacteriestammen. Acidophillus ProBiotic-5 is ook geschikt voor vegetariërs.

Nu met 25% korting
(geldig t/m 30 april 2020)

Bestel hier>

LichtWesen Rots in de branding

Er zijn altijd momenten dat alles om je heen turbulent wordt. De omgeving is hectisch en dit heeft invloed op jezelf. Er is bijvoorbeeld zo veel te doen, dat je jezelf onder druk zet en onrustig of nerveus wordt. Dit beïnvloed de concentratie en persoonlijke interactie. De Goudwater tinctuur ‘Rots in de branding’ is speciaal gemaakt voor dit soort situaties. Het helpt om geconcentreerd en rustig te blijven. Het is makkelijker om overzicht te houden en doordacht en verstandig te reageren. Je kunt de uitdaging aan! Je bent moeilijke situaties de baas en creëert zo je eigen rustige oase.

Bestel hier>

Varuvo

Bent u op zoek naar een totaalleverancier?

Dan bent u bij Varuvo aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor ruim 75.000 verschillende producten op het gebied van:

  • Voeding
  • Voedingssupplementen
  • Lichaamsverzorging
  • Homeopathie
  • Fytotherapie
  • Aromatherapie
  • Bachbloesemtherapie
  • Manicure en pedicure instrumenten

Binnen ons assortiment vindt u ook een ruime keuze biologische en glutenvrije producten.

Kies voor gemak

Bestellen doet u snel en eenvoudig 7 dagen per week via onze website. Bestelt u voor 18.00 uur, dan versturen wij uw bestelling waar mogelijk nog dezelfde dag. U kunt iedere dag bij ons bestellen, zodat u altijd direct over de juiste artikelen beschikt. Uw bestellingen bezorgen wij dagelijks van maandag t/m zaterdag.

One-stop-shopping

​Met ons unieke one-stop-shopping concept vindt u alles onder één dak. Neem snel een kijkje in ons assortiment en zie wat Varuvo voor u kan betekenen.

Contact

Hesselink Es 11
7271 LB  Borculo
Tel.: 088 990 86 76

Pand Varuvo