nl
fr
Wachtwoord vergeten?
200723 - large-Banner-varuvo-wk-39-curcudyn-forte.jpg

Idyl gebitsreinigingstabletten

Idyl gebitsreinigingstabletten voor een fris en schoon kunstgebit. Voeg eenvoudig een gebitsreinigingsbruistablet toe aan een bakje water en dompel daarin de gebitsprothese onder voor een optimale reiniging en verzorging. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

Nu met 25% korting 
(geldig t/m 30 september 2020)

Bestel hier>

Lovechock Golden White

Hoogwaardig veganistisch alternatief voor witte chocolade als antwoord op de groeiende vraag van de 'plantaardige revolutie'.

Verkrijgbaar in de 2 varianten Golden White en Hazelnut Acerola

Bestel hier>

Nieuw: natuurlijke haarverzorging van lavera

lavera komt dit jaar met dé revolutie op het gebied van natuurlijke haarverzorging: innovatieve shampoos en conditioners zonder siliconen die toch zorgen voor gladde, gemakkelijk doorkambare haren.

Haarverzorging maakt deel uit van de dagelijkse verzorgingsroutine. Veel mensen gebruiken conventionele producten die vaak meer kwaad dan goed doen. Niet alleen voor het haar, maar ook voor het milieu. De nieuwe producten van lavera zijn zeer effectief en zorgen voor een nieuwe ervaring van natuurlijke haarverzorging. De acht nieuwe shampoos en zes nieuwe conditioners bevatten géén siliconen, géén vaste of vloeibare microplastics en de flessen zijn gemaakt van minimaal 93% gerecycled materiaal. 

Bestel hier>

Varuvo

Bent u op zoek naar een totaalleverancier?

Dan bent u bij Varuvo aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor ruim 75.000 verschillende producten op het gebied van:

  • Voeding
  • Voedingssupplementen
  • Lichaamsverzorging
  • Homeopathie
  • Fytotherapie
  • Aromatherapie
  • Bachbloesemtherapie
  • Manicure en pedicure instrumenten

Binnen ons assortiment vindt u ook een ruime keuze biologische en glutenvrije producten.

Kies voor gemak

Bestellen doet u snel en eenvoudig 7 dagen per week via onze website. Bestelt u voor 18.00 uur, dan versturen wij uw bestelling waar mogelijk nog dezelfde dag. U kunt iedere dag bij ons bestellen, zodat u altijd direct over de juiste artikelen beschikt. Uw bestellingen bezorgen wij dagelijks van maandag t/m zaterdag.

One-stop-shopping

​Met ons unieke one-stop-shopping concept vindt u alles onder één dak. Neem snel een kijkje in ons assortiment en zie wat Varuvo voor u kan betekenen.

Contact

Hesselink Es 11
7271 LB  Borculo
Tel.: 088 990 86 76

Pand Varuvo