Wachtwoord vergeten?
Final banner Varuvo.jpg

Belangrijke veiligheidswaarschuwing over Getpro ZMA

Tijdens een controle van het NVWA om de kwaliteit van producten te waarborgen heeft het NVWA geconstateerd dat de ZMA Zink/Magnesum (artikelnummer 954771) van Getrpro pindaolie bevat. Dit staat echter niet op de etiketten vermeld als allergeen. Het product kan schadelijk zijn voor de menselijke gezondheid als u een vorm van pinda/noten allergie hebt.

Wij verzoeken u deze artikelen niet meer te verkopen, maar aan ons terug te sturen. U kunt hiervoor contact opnemen met de klantenservice

Nieuwe synergetische producten bij Bonusan

PQQ, onlangs door EFSA goedgekeurd en dus nieuw in de EU: Pyrroloquinoline quinon als grondstof. De 10 mg capsules maken flexibele dosering mogelijk.

Bestel hier>


Vitamine B1 ondersteunt de energiestofwisseling, draagt bij tot een normale psychologische functie en heeft een gunstige werking op het hart. Met extra hoge dosering van 300 mg per capsule.

Bestel hier>

 

Let op: uitsluitend beschikbaar voor licentiehouders

Lamberts Groenlipmossel

Heeft u ook al de kracht uit de natuur ervaren van de Groenlipmossel? Lamberts levert een zuiver extract van 350mg per tablet gewonnen uit het helder onvervuild water rond Nieuw-Zeeland. Zeer eenvoudige inname.

Bestel nu met 20% korting> 

Varuvo

Bent u op zoek naar een totaalleverancier?

Dan bent u bij Varuvo aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor ruim 60.000 verschillende producten op het gebied van:

  • Voeding
  • Voedingssupplementen
  • Lichaamsverzorging
  • Homeopathie
  • Fytotherapie
  • Aromatherapie
  • Bachbloesemtherapie
  • Manicure en pedicure instrumenten

Binnen ons assortiment vindt u ook een ruime keuze biologische en glutenvrije producten.

Kies voor gemak

Bestellen doet u snel en eenvoudig 7 dagen per week via onze website. Bestelt u voor 18.00 uur, dan versturen wij uw bestelling waar mogelijk nog dezelfde dag. U kunt iedere dag bij ons bestellen, zodat u altijd direct over de juiste artikelen beschikt. Uw bestellingen bezorgen wij dagelijks van maandag t/m zaterdag.

One-stop-shopping

​Met ons unieke one-stop-shopping concept vindt u alles onder één dak. Neem snel een kijkje in ons assortiment en zie wat Varuvo voor u kan betekenen.

Contact

Hesselink Es 11
7271 LB  Borculo
Tel.: 088 990 86 76

Pand Varuvo