nl
fr
Mot de passe oublié ?

« Retour

Biotona Gyokuro

Biotona Gyokuro

Général

Code produit: 913984
Marque: Biotona
Description: Gyokuro
Contenance: 80 gram
Prix de vente conseillé: € 26,00
TVA: L (9%)

Données logistiques

Catégorie: Voeding
Code EAN: 5412360017522
Quantité minimale de commande: 1
Disponibilité: 5
Remise client ?: ja
Livrable à partir de:
Licence(s) nécessaire(s):

Fournisseur

Code produit fournisseur: P11385
Nom: Keypharm NV
Numéro de téléphone: 003250289230
Site internet: www.keypharm.com
Photo

Biotona Bio Gyokuro is de meest verfijnde en kostbare Japanse groene thee, met een fruitig, toch vol en krachtig “umami” aroma dankzij de theanine. Deze thee wordt exclusief gemaakt van jonge theeblaadjes, traditioneel begin mei (de eerste oogst) met de hand geplukt, na een overschaduwing van 3 à 4 weken.

Ingredienten
Matcha groene thee* (Camellia sinensis) (100%) uit Japan. 
*biologische teelt

Gebruik
 

Japanse groene infusie theeën worden bereid door de verwerkte gehele theebladeren in heet water te infuseren. De gebruikte hoeveelheid thee en water, alsook de temperatuur van het water en de infusietijd zijn verschillend naargelang welke thee je kiest. Belangrijk is om voor zacht (licht gemineraliseerd) water te kiezen en om de temperatuur van het water in acht te nemen. Kies je immers voor een hogere temperatuur zal de thee extra bitter smaken, tenzij je dit wenst uiteraard.

Voor een ultieme en uitgebreide smaakbeleving kan ook voor een tweede (eventueel derde) infusie gekozen worden. Bij de eerste infusie gaan de opgerolde theebladeren geleidelijk open en gev0en de eerste smaken vrij. Bij een tweede infusie zijn ze reeds open en geven dan hun andere smaken vrij. Hiertoe wordt bij de reeds geïnfuseerde (en afgegoten/gedecanteerde) theebladeren dezelfde hoeveelheid water met ongeveer dezelfde temperatuur gedaan. Naargelang de persoonlijke voorkeur kan hiervoor ofwel dezelfde of een iets kortere infusietijd gekozen worden. Laat je leiden door persoonlijke smaak en voorkeur en experimenteer volop met dit groene goud!

Fabrikant
KeyPharm Laboratories
Siemenslaan 11
8020 Oostkamp
Belgie